Över 30000 kunder

Om luftbutiken.se

 

LuftButiken™ - en del av Pro Wide Sweden AB

 

luftbutiken.se säljer ventilationsprodukter, vitvaror, radonsaneringsutrustning via hemsidan. Eftersom vi säljer våra produkter via vår e-handelsbutik samt att vi ej lagerhåller hela sortimentet så kan vi hålla nere priserna då vi slipper kostnader för höga lokalhyror, butikspersonal, lagerhållning etc. Detta föranleder möjligheten för oss att erbjuda låga priser kombinerat med riktigt hög kvalitet.

 

Samtliga medarbetare på luftbutiken.se har den kompetens inom ventilation som krävs för att du som kund skall få svar på frågor och funderingar. Kan vi inte omedelbart svara på dina frågor, kontaktar vi leverantören och återkommer till dig med ett svar.

 

Vårt samarbete med de största leverantörerna ger oss möjligheten att kunna hålla med ett stort produktsortiment. Vi lägger in nya produkter varje dag och ser till att samtliga produkter är uppdaterade med både pris och aktuell information. Vårt ventilationssortiment är alltid uppdaterat med den senaste informationen.

 

I och med internets utbredning lär sig fler och fler hur man handlar på internet samt förstår dess fördelar. Sitt i lugn och ro hemma och läs om de ventilationsprodukter eller vitvaror du är intresserad av och handla dem enkelt, billigt och bekvämt hos oss.  Du kan alltid känna dig trygg med att handla ventilation från luftbutiken.se. Vi erbjuder de bästa och säkraste betalningsalternativen så dina köpupplevelser skall bli som du förväntar dig.

 

Vi ger dig även möjligheten att förmedla dina erfarenheter hos oss till dina bekanta eller andra kunder.

Vi vet att ingen kan vara helt perfekt. Därför tar vi glatt emot ris eller ros från dig, eller helt enkelt ett förslag på hur vi kan förbättra våra tjänster och erbjudanden. Vi stannar aldrig upp, vi strävar efter ständig utveckling.

 

Luftbutiken.se ägs och drivs av Pro Wide Sweden AB 

Org. nummer: 556898-5559

Västbergavägen 26

126 30 Hägersten

 

Tel. Växel: 08 400 296 40

E-post: Använd vårt kontaktformulär.

 

Vänliga hälsningar

 

Luftbutiken


  • Leveransfrågor gällande lagd beställning
  • Helgfria vardagar 8-14 Tel: 08-400 296 40 (Lunchstängt 12-13)
  • .