Filtrera sökning
Bredd:
60 cm - 90 cm

Show/hide more options

Djup (cm):
36 cm - 50 cm

Vägghängda Köksfläktar och dess olika utföranden

Vägghängda Köksfläktar med Separat fläkt: Vägghängda Köksfläktar för användning tillsammans med separat frånluftsfläkt d.v.s har du en boxfläkt som suger ut luft från badrum, kök, tvättstuga etc. så kan du styra hastigheten på fläkten via den Vägghängda köksfläkten.

Vägghängda Köksfläktar med Centralfläkt: Vägghängda Köksfläktar som ofta används i flerbostadshus. Då fläkten är placerad på t.ex. tak så kan du med hjälp av fläkten strypa flödet från ventilationen ovan spis.

Vägghängda Köksfläktar Med motor: Motorn sitter i den Vägghängda köksfläkten och används oftast då ditt hus har självdrag. Har man självdrag kan man ansluta en Vägghängda köksfläkt till ventilationen ovan spis med automatspjäll, den Vägghängda köksfläkten filtrerar matos genom fettfilter och kolfilter.

Vägghängda Köksfläktar Med aggregat: I bostäder där man installerar ett luftbehandlingsaggregat med möjlighet till extern anslutning av Vägghängda köksfläktar skall speciella Vägghängda köksfläktar användas om man vill ha den funktionen att den Vägghängda köksfläkten styrs av aggregatet.

Vägghängda Köksfläktar med Alliance: Transformatior för 3-stegshastighetsreglage av Vägghängda köks- och centralfläktar. Kan forcera ventilation i kök och våtrum var för sig, manuellt spjäll. Anslutning på den Vägghängda köksfläkten Ø125mm.

Vägghängda Köksfläktar med Automatspjäll: Nu kan alla välja sina egena Vägghängda köksfläktar! Även till självdragsventilation. EFRA125 är ett automatiskt fläktspjäll som för första gången ger full frihet att välja bland alla typer av Vägghängda köksfläktar och designkåpor samt att använda dessa i flerfamiljshus med gemensamma kanaler och centralfläkt. Denna lösning är godkänd vid en framtida OVK besiktning av fastigheten.

Vägghängda Köksfläktar Tillbehör: kolfilter mm. Köp Vägghängda Köksfläktar billigt.

Läs om Vägghängda Köksfläktar ovan.

Kundservice