Filtrera sökning

No products here

Sorry for the inconvenience.

Takinfällda Köksfläktar och dess olika utföranden

 

Takinfällda Köksfläktar med Separat fläkt: Takinfällda Köksfläktar för användning tillsammans med separat frånluftsfläkt d.v.s har du en boxfläkt som suger ut luft från badrum, kök, tvättstuga etc. så kan du styra hastigheten på fläkten via den Takinfällda köksfläkten.

Takinfällda Köksfläktar med Centralfläkt: Takinfällda Köksfläktar som ofta används i flerbostadshus. Då fläkten är placerad på t.ex. tak så kan du med hjälp av fläkten strypa flödet från ventilationen ovan spis.

Takinfällda Köksfläktar Med motor: Motorn sitter i den Takinfällda köksfläkten och används oftast då ditt hus har självdrag. Har man självdrag kan man ansluta en Takinfälld köksfläkt till ventilationen ovan spis med automatspjäll, den Takinfällda köksfläkten filtrerar matos genom fettfilter och kolfilter.

Takinfällda Köksfläktar Med aggregat: I bostäder där man installerar ett luftbehandlingsaggregat med möjlighet till extern anslutning av Takinfällda köksfläktar skall speciella Takinfällda köksfläktar användas om man vill ha den funktionen att den Takinfällda köksfläkten styrs av aggregatet.

Vägghängda Köksfläktar med Alliance: Transformatior för fler-stegshastighetsreglage av Takinfällda köks- och centralfläktar. Kan forcera ventilation i kök och våtrum var för sig, manuellt spjäll. Anslutning på den Takinfällda köksfläkten Ø125mm.

Takinfällda Köksfläktar med Automatspjäll: Nu kan alla välja sina egena Takinfällda köksfläktar! Även till självdragsventilation. EFRA125 är ett automatiskt fläktspjäll som för första gången ger full frihet att välja bland alla typer av Takinfällda köksfläktar och designkåpor samt att använda dessa i flerfamiljshus med gemensamma kanaler och centralfläkt. Denna lösning är godkänd vid en framtida OVK besiktning av fastigheten.

Takinfällda Köksfläktar Tillbehör: kolfilter mm. Köp Takinfällda Köksfläktar billigt.

Läs om Takinfällda Köksfläktar ovan.

Kundservice