Över 45.000 kunder

Filterlådor

Underkategorier

  • Filterlåda med planfilterFilterlåda med planfilter
    Filterlådor med planfilter används för att skydda frånluftsfläktar eller tilluftsfläktar i anläggningar där det finns dåligt med utrymme för en låda med påsfilter. Planfilter har kortare livslängd i förhållande till ett påsfilter då ytan på ett planfilter är mycket mindre än ett påsfilter. Mekanisk ventilation för med sig partiklar som med tiden sätter igen fläktbladen i fläkthjulet. Ett smutsigt fläkthjul orsakar obalans och sliter ut motorn med tiden.
  • Filterlåda för påsfilterFilterlåda för påsfilter
    Filterlådor för ventilation används för att skydda frånluftsfläktar eller tilluftsfläktar. Mekanisk ventilation för med sig partiklar som med tiden sätter igen fläktbladen i fläkthjulet. Ett smutsigt fläkthjul orsakar obalans och sliter ut motorn med tiden.
90 dagar öppet köp
Beställ nu, betala om 3 månader
För privatpersoner & företag
Filterlådor
Filterlådor används för att skydda frånluftsfläktar eller tilluftsfläktar i ventilations anläggningar. Planfilter används där det finns dåligt med utrymme för en låda med påsfilter. Planfilter har kortare livslängd i förhållande till ett påsfilter då ytan på ett planfilter är mycket mindre än ett påsfilter. Mekanisk ventilation för med sig partiklar som med tiden sätter igen fläktbladen i fläkthjulet. Ett smutsigt fläkthjul orsakar obalans och sliter ut motorn med tiden.
  • Support
  • Helgfria vardagar 8-12 Tel: 08-400 296 40
  • .


Kundservice