Filtrera sökning

Skåpskupor- Köksfläktar och dess olika utföranden

Köksfläktar-Skåpskupor med separat fläkt:

köksfläktar för användning tillsammans med separat frånluftsfläkt d.v.s har du en boxfläkt eller en takfläkt som suger ut luft från badrum, kök, tvättstuga etc. så kan du styra hastigheten på fläkten via skåpskupan.

 

Köksfläktar-Skåpskupor med Centralfläkt:

Skåpskupor-Köksfläktar som ofta används i flerbostadshus. Då fläkten är placerad på t.ex. tak så kan du med hjälp av skåpskupan strypa flödet från ventilationen ovan spis.

 

Köksfläktar- Skåpskupor med inbyggd motor:

Motorn sitter i skåpskupan och används oftast då ditt hus har självdrag. Har man självdrag kan man ansluta en skåpskupa till ventilationen ovan spis med automatspjäll, skåpskupan filtrerar matos genom fettfilter och kolfilter.

 

Köksfläktar- Skåpskupor för FTX-aggregat:

I bostäder där man installerar ett luftbehandlingsaggregat med möjlighet till extern anslutning av Skåpskupor skall speciella Skåpskupor användas om man vill ha den funktionen att skåpskupan styrs av aggregatet.

 

Köksfläktar- Skåpskupor med Alliance även kallat Assist:

Transformator för 3-stegshastighetsreglage av köksfläktar- och centralfläktar. Kan forcera ventilation i kök och våtrum var för sig, manuellt spjäll. Anslutning på dessa köksfläktar är oftast Ø125mm.

 

Köksfläktar- Skåpskupor med Automatspjäll:

Nu kan alla välja sina egna köksfläktar! Även till självdragsventilation. EFRA125 har utgått och ersatts av den sen uppdaterade versionen Automatspjäll 125.

Automatspjäll 125 är ett automatiskt fläktspjäll som för första gången ger full frihet att välja bland alla typer av köksfläktar och designköksfläktar  samt att använda dessa i flerfamiljshus med gemensamma kanaler och centralfläkt. Denna lösning är godkänd vid en framtida OVK besiktning av fastigheten.

 

Köksfläktar och Tillbehör: Vi har kolfilter, atlass spjäll, automatspjäll, fettfilter mm. Köp köksfläktar billigt. Läs om köksfläktar ovan.

Kundservice