Kategorier
Filtrera sökning
Isolerings typ:
Isolering Utförande
Isoleringstjocklek
Rördimension Ø:

Show/hide more options

Högsta temperatur
Lägsta temperatur
Brandklass isolering (DIN 4102-11)

För offert klicka här!

Tillbehör och verktyg för cellgummi isolering.

Alla typer av tillbehör för att kunna arbeta med kaiflex isolering såsom verktyg, lim, tejper,lindningstråd, bindetråd, skyddsfärg m.m

För att uppnå ett professionellt resultat är Kaiflex tillbehör optimalt anpassade för kaiflex isolerprodukter.

Kaifinish är ett lacksystem som är enkelt att applicera och som torkar snabbt. Flera ytlager och omlackeringar kan göras snabbt och effektivt

Kaifinish lackerna har testats för kompabilitet med varandra samt med elastomerisoleringsprodukterna Kaiflex, Kaisound och Kaiflex R-FORCE: De påverkar inte materialens egenskaper när de appliceras på rätt sätt. Korrosionskyddsystemets kompabilitet med Kaiflex speciallim har också testats.


Kaifinish korrosionsskydd

Kaifinish skapar en barriär mot rost, det vill säga att den isolerar metallen från att utsättas för luft och fukt. Till skillnad från metallbeläggningar (glimmer, zink etc.) så skyddar Kaifinish passivt: kvaliteten på skyddet minskar inte över tid och den är avsevärt snabbare att applicera.

Systemet omfattar tre lager:

0. Kaifinish Primer

Detta lim med dess signalgula ockra-färg är avgörande på icke-järnmetaller. När denna beklädnad appliceras på järn, bidrar den till effekterna på de efterföljande lagren och möjliggör utmärk vidhäftning på koppar, mässing, röd mässing, aluminium mm.

1. Kaifinish base

Basbetäckningen appliceras på järnmetaller eller Kaifinish Primer och jämnar ut sprickor och rost. Dess klara matta gråa färg kan enkelt urskiljas från andra beklädnader eller metaller.

2. Kaifinish Cover
Denna ytbeläggning appliceras på Kaifinish Base och kompletterar korrosionsskyddsystemets effekt. Dess mörkgråa färg gör den urskiljbar från icke-täckta områden.

Kundservice