Filtrera sökning
Tillverkare
Bredd:
90 cm - 90 cm

Show/hide more options

Djup (cm):
49 cm - 49 cm

Frihängande Köksfläktar och dess olika utföranden

Frihängande Köksfläktar för centralventilation villa. Frihängande Köksfläktar för användning tillsammans med separat frånluftsfläkt d.v.s har du en boxfläkt som suger ut luft från badrum, kök, tvättstuga etc. så kan du styra hastigheten på fläkten via den frihängande köksfläkten.

 

Frihängande Köksfläktar med Centralfläkt: Frihängande Köksfläktar som ofta används i flerbostadshus. Då fläkten är placerad på t.ex. tak så kan du med hjälp av kökskupan öka och strypa ventilations flödet i köket.
Frihängande Köksfläktar med inbyggd motor: Motorn sitter i den frihängda köksfläkten. Har man självdrag kan man ansluta en frihängd köksfläkt till ventilationen ovan spis med Atlas Spjällbox, den frihängda köksfläkten filtrerar matos genom fettfilter och kolfilter.
Frihängande Köksfläktar för FTX-aggregat: I bostäder där man installerar ett luftbehandlingsaggregat med möjlighet till extern anslutning av Frihängande Köksfläktar skall speciella Frihängande Köksfläktar användas om man vill ha den funktionen att den frihängda köksfläkten styr FTX-aggregatet.
Frihängande Köksfläktar Alliance: Transformatior för 3-stegshastighetsreglage av frihängda köks- och centralfläktar. Kan forcera ventilation i kök och våtrum var för sig, manuellt spjäll. Anslutning på den frihängda köksfläkten Ø125mm.
Frihängande Köksfläktar med Automatspjäll: Nu kan alla välja sina egena Frihängande Köksfläktar! Även till självdragsventilation. EFRA125 nu kallat Automatspjäll 125 är ett automatiskt fläktspjäll som för första gången ger full frihet att välja bland alla typer av Frihängande Köksfläktar och designkåpor samt att använda dessa i flerfamiljshus med gemensamma kanaler och centralfläkt. Denna lösning är godkänd vid en framtida OVK besiktning av fastigheten.
Frihängande Köksfläktar Tillbehör: kolfilter mm. Köp Frihängande Köksfläktar billigt.
Läs om Frihängande Köksfläktar ovan.
Kundservice