Över 45.000 kunder

Filtrera sökning (554 Produkter)

Ventiler

Underkategorier

 • TilluftsventilTilluftsventil

  Tilluftsventil

  Här hittar du Sveriges största utbud av tilluftsventiler av olika typer och storlekar. Du kan enkelt filtrera fram den tilluftsventil du behöver i filtreringsfunktionen ovan.

  Om du inte hittar den tilluftsventil du söker kan vi ta fram den till dig. Vänligen kontakta oss om du inte hittar din tilluftsventil hos oss.

   

 • FrånluftsventilFrånluftsventil

  Frånluftsventil

  Hos Luftbutiken hittar du Sveriges största utbud av frånluftsventiler av olika typer och storlekar. Du kan enkelt filtrera fram den frånluftsventil du behöver i filtreringsfunktionen ovan.

  Om du inte hittar den frånluftsventil du söker kan vi ta fram den till dig. Vänligen kontakta oss om du inte hittar din frånluftsventil hos oss på luftbutiken.se

   

   

 • FriskluftsventilFriskluftsventil

  Friskluftsventil

  I luftbutiken hittar du Sveriges största utbud av friskluftsventiler av olika typer och storlekar. Du kan enkelt filtrera fram den friskluftsventil du behöver i filtreringsfunktionen ovan.

  Om du inte hittar den ventil du söker kan vi ta fram den till dig. Vänligen kontakta oss om du inte hittar din friskluftsventil hos oss på luftbutiken.se

   

   

 • Fönsterventiler/...Fönsterventiler/ Spaltventiler
  Vi har olika typer av Fönsterventiler/ spaltventiler. Fönsterventiler från de största tillverkarna som Ventair, Fresh, Biobe, Ventec
 • ÖverluftsventilÖverluftsventil

  Överluftsventil

  I luftbutiken hittar du Sveriges största utbud av överluftsventiler av olika typer och storlekar. Du kan enkelt filtrera fram den överluftsventil du behöver i filtreringsfunktionen ovan.

  Om du inte hittar den ventil du söker kan vi ta fram den till dig. Vänligen kontakta oss om du inte hittar din överluftsventil hos oss på luftbutiken.se

 • TallriksventilTallriksventil

  Tallriksventiler 

  I luftbutiken hittar du Sveriges största utbud av tallriksventiler av olika typer och storlekar. Du kan enkelt filtrera fram den tallriksventil du behöver i filtreringsfunktionen ovan.

  Om du inte hittar den ventil du söker kan vi ta fram den till dig. Vänligen kontakta oss om du inte hittar din tallriksventil hos oss på luftbutiken.se

 • Ventilramar &...Ventilramar & Anslutningslådor

  ventilramar och anslutningslådor

  ventilramar och anslutningslådor hittar du här, de passar alla våra ventiler i sortimentet. Det finns även ventilramar och anslutningslådor till ventiler som inte finns vårt sortiment.

 • Tillbehör...Tillbehör Friskluftsventiler

  Tillbehör Friskluftsventiler

  Här hittar du alla de tillbehör du behöver till friskluftsventiler. Luftbutiken säljer filter, reservdelar m.m. till de flesta friskluftsventiler på marknaden. Kontakta oss om du inte hittar ditt tillbehör till din friskluftsventil så hjälper vi dig att hitta rätt tillbehör till friskluftsventilen.

 • MögelstoppMögelstopp

  Mögelstopp

  Vi säljer mögelstopp ventiler för ventilering av vindar. 

 • TäckplåtarTäckplåtar

  Täckplåt

  Här hittar du en mängd olika täckplåtar för ventilationshål. En täckplåt kan användas för att montera en ventil över ett gammalt ventilationshål. En täckplåt kan monteras över ett gammalt murstockshål för att kunna montera en ventilations ventil för ex. frånluft.

 • KanaldonKanaldon

  Kanaldon

90 dagar öppet köp
Beställ nu, betala om 3 månader
För privatpersoner & företag
Ventiler

Ventiler

Här hittar du Sveriges största utbud av ventiler av olika typer och storlekar. Du kan enkelt filtrera fram den ventil du behöver i filtreringsfunktionen ovan.

Om du inte hittar den ventil du söker kan vi ta fram den till dig. Vänligen kontakta oss om du inte hittar din ventil hos oss.

 • Support
 • Helgfria vardagar 8-12 Tel: 08-400 296 40
 • .


Kundservice