Över 45.000 kunder

Inomhusklimat

Underkategorier

 • FTX-VärmeåtervinningFTX-Värmeåtervinning

  Spara värmekostnader.

  Återvinn upp till 85 procent av värmen i ert hem och spara elkostnader med våra återvinningsaggregat

  Vilket FTX aggregat ska jag välja?

  Att välja FTX aggregat: Filmen visar på ett enkelt sätt hur man kan tänka för att välja värmeåtervinningsaggregat till sitt hus.

  Vad är ftx ventilation?
  FTX står för:

  "F=Frånluft, T=Tilluft, X=värmeväXling" är ett värmeåtervinnings system. Med ett FTX system tas värmeenergin i den förbrukade ventilationsluften tillvara istället för att gå direkt ut i det fria. Energi sparas samtidigt som inomhusklimatet blir bättre. Luftbutiken säljer endast FTX aggregat med roterande värmeväxlare som vi själva använder då vi utför entreprenader via vårt entreprenörsföretag Pro Wide Sweden AB.


  FTX system i hemmet

  För ett bra inomhusklimat krävs att hela luftvolymen i bostaden byts ut inom någon timme. Det innebär att stora energimängder lämnar huset. Genom att installera ett FTX system kan man återvinna värmen med upptill 90 %. Dessutom så får du en hälsosam och frisk inomhusmiljö fri från pollen och föroreningar. 


  FTX system "gör det själv paket"

  Vi säljer FTX aggregat för egen installation och helt kompletta FTX System med ventilations ritningar, FTX aggregat och allt material som är helt anpassad efter ditt hus.


  FTX system

  Är detta med FTX system nytt för dig så kan du ringa oss på Luftbutiken för att få en uppfattning om hur ett FTX system för just ditt hus ska se ut.


  Hembesök

  Tyvärr gör vi inga hembesök men vi hjäper gärna till med frågor inför köp  när du ska välja ett FTX system / värmeåtervinningssystem.

  -ett ftx aggregat är enkelt att montera själv!

  Kontakta oss för mer info!

  Effektiva FTX System. Läs om ftx aggregat ovan

 • AvfuktningAvfuktning

  Avfuktning komfort, luftavfuktare, krypgrundsavfuktare, vindsavfuktare, poolavfuktare

 • LuftfuktareLuftfuktare
 • LuftsaneringLuftsanering
 • RadonsaneringRadonsanering

  Radonaggregat för höga radon värden och radonsanering

   

   

 • CentraldammsugareCentraldammsugare
 • Dränkbara länspumparDränkbara länspumpar
Inomhusklimat

I denna kategori finns allt som har med inomhusklimat att göra, såsom värmeåtervinningsaggregat, avfuktare, luftfuktare, radonsanering m.m

Ett bra inomhusklimat är lika med bra ventilation. Vill man spara elkostnader så är FTX-system en bra investering både för värmeåtervinning och bra filtrerad luft.

 • Support
 • Helgfria vardagar 8-12 Tel: 08-400 296 40
 • .


Kundservice