BOR-R-125
BOR-R-125
BOR-R-125
  • BOR-R-125
  • BOR-R-125

BOR-R-125 Tilluftsdon

1 325,00 kr

(inkl. moms)

108936

BOR-R har utvecklats speciellt för att ge en dragfri och tyst lufttillförsel från de bakre väggarna i kontor, hotell och bostadsrum etc. Stommen i BOR-R är tillverkad av galvaniserat stål med en konvex, rund framplåt med perforering. Den främre plattan är klar i standard signal vit pulverlack.

Spridaren är utrustad med ett justerbar spjäll som ändrar den effektiva luftflödets tryck och anpassar därmed luftflödets volym. Spjället är justerbart från utsidan genom att ett miniatyrvred som glider i ett spår på donets sidovägg. Spjället har 9 fasta positioner som definieras av hack i spåret.

I Lager

BOR-R-125

Beskrivning
BOR-R har utvecklats speciellt för att ge en dragfri och tyst lufttillförsel från de bakre väggarna i kontor, hotell och bostadsrum etc. Flödesmönstret hindrar luftströmmen från att falla in i vistelsezonen innan den har nått en acceptabel temperatur. Max. temperaturskillnad T 10K är tillåtet. BOR-R är också lämplig för VAV-system, eftersom distributionsmönstret bibehålls över hela flödesområdet. Produkten är utrustad för justering av luftflöden och driftsättningsmätning.

Design
Stommen i BOR-R är tillverkad av galvaniserat stål med en konvex, rund framplåt med perforering. Den främre plattan är klar i standard signal vit pulverlack. Inne i kroppen fästes en platt justerbar mörk.

Tekniska detaljer
Spridaren är utrustad med ett justerbar spjäll som ändrar den effektiva luftflödets tryck och anpassar därmed luftflödets volym. Spjället är justerbart från utsidan genom att ett miniatyrvred som glider i ett spår på donets sidovägg. Spjället har 9 fasta positioner som definieras av hack i spåret. Justering av dessa lägen ger de uppmätta ljudnivåerna. Mellanpositionerna ska undvikas. Tabellerna 1 och 2 visar k-faktorerna för produkten i var och en av de 9 fasta positionerna. Genom att använda motsvarande K-faktor för den valda inställningen tillsammans med donets mätsond (sidoväggen) får du flöden vid injustering. Efter injustering skall mätsonden stängas. Av estetiska skäl kan den ersättas med den släta pluggen som är förpackad i produktlådan.

108936

Datablad

Färg:
Vit
Cirkulär ans. Ø:
125mm
Anslutning mm:
125
Montering:
Universal (Kan monteras utan ventilram)
Typ av material:
Plåt

Kunder som köpt denna produkt köpte också:

Kundservice