Flexit CVR 3000 centraldammsugare
  • -1 500,00 kr
Flexit CVR 3000 centraldammsugare

Flexit CVR 3000 centraldammsugare

6 995,00 kr 8 495,00 kr Spara 1 500,00 kr

(inkl. moms)

100146

Flexit centraldammsugare är utrustad med digital display.

CVR 3000

I Lager

Flexit CVR 3000 Centraldammsugare

Kompakt och kraftig centraldammsugare som tar lite plats

Trådlös kommunikation CVR 3000

Den nya centraldammsugaren har trådlös tvåvägskommunikation, dvs informationen skickas trådlöst båda vägar mellan handtag och sugenhet. Detta ger värdefull information från dammsugaren och det är därför inte nödvändigt att använda lågspänningskabel mellan sugenheten och handtaget. Dessutom är slangen med trådlös kommunikation lättare och därmed behagligare att använda. Maskinerna har fortfarande anslutningar för lågspänningskabel så de kan användas i befintliga installationer där av/på- och standardslangar är i bruk.

Se en animerad installationsanvisning genom att klicka på bilden nedan

Flexit CVR 3000:

Sugeffekt: 510 watt *

* Får inte förväxlas med motorns wattstyrka.

Centraldammsugaren CVR 3000 har ännu lägre ljudnivå. Detta gör rengöringen mer behaglig. Praktisk information visas på handtaget (gäller modell LCD) Handtaget har fått flera nya funktioner. En informationsdisplay ger information t.ex. när centraldammsugaren behöver tömmas. Handtaget finns i två varianter.

Vad bör du tänka på vid köp av centraldammsugare?
När du investerar i en centraldammsugare är det viktigt att du väljer en modell som tillgodoser dina behov på bästa sätt. Du kan välja mellan fyra olika modeller från Flexit. Nedan finner du några råd och tips som gör det lättare för dig att välja rätt modell. Smart ”sugjustering” Förutom på /av funktionen kan du också justera sugkraften i dammsugaren på handtaget. Tidigare har detta gjorts genom att öppna ”falsk luft”. Nu görs detta genom att reglera hastigheten på motorn via en omkopplare på handtaget.

Sugeffekten är viktig– inte motorns storlek
Tidigare var wattstyrkan på dammsugarens motor ett uttryck för effektivitet. Denna beteckning säger inte något om hur bra städresultatet blir. Det avgörs av dammsugarens sugeffekt. Denna effekt uppges också i watt och ska inte förväxlas med wattstyrkan på dammsugarens motor. Se till att du får en centraldammsugare med optimal sugeffekt och som passar dina behov. Då får du garanterat bäst resultat.

Så här fördelas dammsugarens sugeffekt
Det är stor skillnad på sugeffekten om man mäter i centraldammsugarens motor (A) eller i dammsugarens munstycke (B). Sugeffekten i munstycket är normalt ca 40 % lägre än i motorn. Det beror på två saker. Det ena är centraldammsugarens rörsystem (C), som reducerar effekten med ca 5 %. Det andra är dammsugarslangen (D), som reducerar effekten med ca 35 %.

Ställ krav på ljudnivån – välj en centraldammsugare
En centraldammsugare blåser ut de skadliga mikroskopiska dammpartiklarna ur huset. Från utblåsningsventilen på ytterväggen kan du höra ett svagt ljud. Inomhus hör du bara ljudet från munstycket när du dammsuger. I det rum där sugenheten är placerad kommer det att uppstå en del ljud. Den nya teknologi som utnyttjas i alla Flexits modeller håller emellertid en extremt låg ljudnivå.

Välj en stor och seriös leverantör
Flexit är Norges största leverantör av centraldammsugare och har lång erfarenhet av både utveckling och produktion. Hos Luftbutiken.se hittar du allt du behöver till centraldammsugaren, både när det gäller tillbehör och filterpåsar. Dessutom kan personalen hjälpa dig med råd och tips.

Om du har frågor är du välkommen att ringa vår oss!

100146

Datablad

Central enhet:
Large

Kunder som köpt denna produkt köpte också:

Kundservice