Fresh intellivent Svart
Fresh intellivent Svart
Fresh intellivent Svart
  • Fresh intellivent Svart
  • Fresh intellivent Svart

Fresh intellivent 2.0 Svart ®

2 500,00 kr

(inkl. moms)

104735

Fresh intellivent 2.0 ® Svart "All-in-One"

Produkt tillgänglig för beställning

Fresh intellivent 2.0 Svart ®"All-in-One"

OBS Detta är den nya versionen av Fresh Intellivent!

Efter flera års produktutveckling kan Fresh AB presentera en Fresh intellivent Svart svensk världsnyhet inom ventilationsområdet. Fresh intellivent Svart är en badrumsfläkt med inbyggd intelligens som styr funktionen enligt varje familjs duschvanor och varje badrums unika behov.

Intellivent svart och vit har högre prestanda och lägre ljudnivå än andra fläktar och är utrustad med en stor mängd nya funktioner. Genom en helt ny design och en teknik som gör att den utan modifiering kan installeras var som helst i hela världen, sätter Intellivent en ny standard inom produktområdet.

Resultatet är bättre inomhusmiljö, friskare badrum och ökad komfort.

• En modell alla funktioner
• Tystast endast 22 dB(A)
• Rensbar enkel att hålla ren
• Hög kapacitet 132 m³/h
• Intelligent självjusterande fuktstyrning


Livslängd
Tack vare lågvoltsmotorn som har en drifttid på cirka 60 000 timmar ökar livslängden upp till fem gånger i jämförelse med en vanlig fläkt. Vi är så säkra på kvaliteten på Fresh Intellivent att vi lämnar fem års garanti.

Kommunikation
Intellivent talar hela tiden om vad den gör genom en LED-lampa i olika färger. Blå lampa betyder att fläkten arbetar med att evakuera den farliga fukten: gul lampa att tidsstyrningen är aktiverad: lila lampa att den helautomatiska vädringsfunktionen är inkopplad.

Tystast
Lågvoltsmotorn har extremt tysta kullager och arbetar i det närmaste ljudlöst. Du som tidigare använt en fläkt med konventionell växelströmsmotor kommer knappt att märka att din Intellivent är igång. Fresh Intellivent är idag den tystaste fläkten på marknaden.

Rensbarhet
En mycket efterfrågad funktion som vi nu introducerar är att du kan öppna fläktens centrum och få fri passage till kanalen. Med snäpplås och ”swing-out” - funktion kan du enkelt rengöra kanalen och gallret på fasadens utsida.

Styrpanelen
Intellivents basfunktioner kan du styra och förstå utan handbok. När fläkten ansluts till ström, utför den också ett självtest där alla styrpanelens LED-lampor testas och motorns funktion provas. Styrpanelens knappar håller för minst en miljon knapptryckningar.

Inbyggd varvtalsreglering Fresh Intellivent har en inbyggd varvtalsreglering som styr fläktens kapacitet när tidsstyrningen är inkopplad. Vid kontinuerlig gång kan fläkten gå på ett lågt, mycket tyst varvtal. När fläkten sedan känner av fukt startas den funktion och det varvtal du valt, antingen Silent eller Max mode.

Vädringsfunktion
Fresh Intellivent har en funktion som innebär att om fläkten varit inaktiv under 16 timmar kör den ett vädringsprogram under 60 minuter för att vädra ut och byta luften i badrummet. Funktionen gör att du slipper instängd, unken lukt i badrummet när du har varit borta under en längre tid. Kallrasskyddsfunktion Vid risk för kallras vid väggmontage, låt fläkten gå på konstant lågfart.

Energiförbrukning
Tack vare att Intellivent drivs av en lågvoltsmotor har energiförbrukningen kunnat begränsas rejält. Fläkten förbrukar enbart fem watt, ungefär en tredjedel av vad konventionella badrumsfläktar behöver.

Frontkåpor
Fresh Intellivent levereras komplett i vitt eller svart utförande. Som tillbehör finns frontkåpor i en mängd olika färger eller välj valfri färg själv.

104735

Datablad

Anslutning typ:
Cirkulär
Färg:
Svart
Modell:
Alla funktioner
Typ av fläkt:
Badrumsfläkt
Cirkulär ans. Ø:
100mm
Anslutning mm:
100
Placering:
Tak- eller väggmontering
Extra funktioner:
Alla funktioner
Garanti:
5 års garanti

Kunder som köpt denna produkt köpte också:

Kundservice