PAX Passad 60+ Fukt-Grundvent
PAX Passad 60+ Fukt-Grundvent
PAX Passad 60+ Fukt-Grundvent
PAX Passad 60+ Fukt-Grundvent
  • PAX Passad 60+ Fukt-Grundvent
  • PAX Passad 60+ Fukt-Grundvent
  • PAX Passad 60+ Fukt-Grundvent

PAX Passad 60+ Fukt Grundvent allpolig brytare

2 375,00 kr

(inkl. moms)

100771

Produkt utgått

Produkt tillgänglig för beställning

PAX Passad 60+

Frånluftsfläkten PAX passad 60+ är avsedd för förstärkning av grundventilation i villor, lägenheter, kontor mm. samt för forcerad ventilation av fukt och lukt från dusch, tvättstuga, WC, bad.

Den kan monteras i självdragskanaler och frånluftskanaler. PAX passad 60 kan monteras i kanaler både med och utan naturligt självdrag.

När utomhustemperaturen stiger försvagas det naturliga själdraget, PAX Passad 60+ är den perfekta självdragsförstärkaren! Den är otroligt tyst, effektiv och byggd för kontinuerligt grundventilationsflöde. Frånluftsfläkten PAX passad 60 är en insticksmodell och passar för kanaldimensioner Ø100 - Ø140 mm. Vid större vägghål används tillbehöret "PAX Passad täckplatta Vit 217x175". Frånluftsfläkten är enkel att montera och lätt att rengöra. Frånluftsfläkten kan den monteras i valfri position dvs såväl i tak som på vägg.

Funktioner PAX passad 60+

Varvtalsstyrning: Frånluftsfläkten är försedd med en funktion för steglös reglering av grundvarvtal, från ca. 1/3 varvtal upp till maxvarv. Med PAX passad 60 i drift på ett kontinuerligt grundvarvtal säkras luftomsättning under hela året.

Fuktstyrning: PAX passad 60+ har en styrfunktion som automatiskt forcerar fläkten till maximal hastighet, när fuktnivån överstiger inställt värde.

Reglage för fukt i minläge (motsols): Avstängd fuktfunktion. Reglage för fukt i maxläge (medsols): Kontinuerligt maxvarv oberoende av fuktnivå.

Eftergångstid: Frånluftsfläkten kan också parallellt kopplas/installeras för manuell (brytarstyrd) omkoppling mellan grundflöde och maxvarv. 15 min eftergångstid på maxvarv sedan brytare slagits i frånläge.

100771

Datablad

Färg:
Vit
Modell:
Grundvent & fuktstyrning
Typ av fläkt:
Badrumsfläkt
Cirkulär ans. Ø:
100mm
Placering:
Tak- eller väggmontering
Garanti:
5 års garanti

Kunder som köpt denna produkt köpte också:

Kundservice