Över 18000 kunder
Rea! PAX Passad 60 Fukt-Grundvent Visa större

PAX Passad 60

Frånluftsfläkt PAX passad 60 hjälper ditt självdrag grundventilation

Mer detaljer

1 485:-

  •  90 dagar öppet köp
  •  Fri telefonsupport
  •  Beställ nu, betala om 3 månader

Från 73:- per månad.
  • 1 514:- - Köp nu betala om 3 månader (räntefritt)
  • 495:- - Dela upp betalningen på 3 månader (räntefritt)
  • 248:- - Dela upp betalningen på 6 månader (räntefritt)
  • 124:- - Dela upp betalningen på 12 månader (räntefritt)
  • 104:- - Dela upp betalningen på 24 månader
  • 73:- - Dela upp betalningen på 48 månader

103663

Mer information

PAX Passad 60

Frånluftsfläkten PAX passad 60 är avsedd för förstärkning av ventilation i villor, lägenheter, kontor mm. och forcerar ventilationen när den känner av fukt från dusch, tvättstuga, WC, bad.

Den kan monteras i frånluftskanaler eller gamla självdragskanaler ?. PAX passad 60 kan monteras i kanaler både med och utan naturligt självdrag.

När utomhustemperaturen stiger försvagas det naturliga själdraget, PAX Passad 60 är den perfekta självdragsförstärkaren! Den är otroligt tyst, effektiv och byggd för kontinuerligt grundventilationsflöde. Frånluftsfläkten PAX passad 60 är en insticksmodell och passar för kanaldimensioner Ø100 - Ø140 mm. Vid större vägghål används tillbehöret "PAX Passad täckplatta Vit 217x175". Frånluftsfläkten är enkel att montera och lätt att rengöra. Frånluftsfläkten kan den monteras i valfri position dvs såväl i tak som på vägg.

Funktioner PAX passad 60

Varvtalsstyrning: Frånluftsfläkten är försedd med en funktion för steglös reglering av grundvarvtal, från ca. 1/3 varvtal upp till maxvarv. Med PAX passad 60 i drift på ett kontinuerligt grundvarvtal säkras luftomsättning under hela året.

Fuktstyrning: PAX passad 60 har en styrfunktion som automatiskt forcerar fläkten till maximal hastighet, när fuktnivån överstiger inställt värde.

Reglage för fukt i minläge (motsols): Avstängd fuktfunktion. Reglage för fukt i maxläge (medsols): Kontinuerligt maxvarv oberoende av fuktnivå.

Eftergångstid: Frånluftsfläkten kan också parallellt kopplas/installeras för manuell (brytarstyrd) omkoppling mellan grundflöde och maxvarv. 15 min eftergångstid på maxvarv sedan brytare slagits i frånläge.

Specifikationer

Färg:Vit
Cirkulär ans. Ø:100-160mm
Typ:Självdragskanal & Yttervägg
Placering:Tak- eller väggmontering
Modell:Grundvent & fuktstyrning
Extra funktioner:Vädringsfunktion